Tutustu tekijöihin


Meillä voit luottaa siihen, että jokainen leikkaus, värjäys, kampaus ja meikki on käsityöläistemme taidonnäyte. Olemme kaikki erilaisia osaajia ja töissämme näkyy myös oma kädenjälkemme, joten löydät meiltä takuulla tyylillesi uskollisen tekijän.


Kati Kangasmäki

Hiukset, meikit

Saat Katilta uskomattoman upeita kampauksia, etenkin jos pidät lettikampauksista. Katilta löytyy myös vahva tietämys meikeistä ja meikkaamisesta. Kati onkin kovan luokan kauneusammattilainen, jolta voit kysyä mitä tahansa hiuksistasi ja kauneudestasi.


Milla Laine

Hiukset

Kun haluat asennetta, rockia ja räiskyviä värejä, Milla on ehdoton luottokampaajasi. Milla on hiusalan moniosaaja, joka toteuttaa toiveesi hillityistä ja klassisista kampauksista aina villeihin leikkauksiin. Milla tekee sinulle myös hiustenpidennykset.Kata Rautakorpi-Haikka

Hiukset

Kata on kokenut hiusammattilainen, jonka puoleen voit kääntyä myös haastavissa hiuskriiseissä. Jos haluat sensuellit, selkeälinjaiset tai lyhyet hiukset, suosittelemme sinua hyödyntämään Katan vahvaa osaamista. Katan luota pääsetkin lähtemään takuuvarmasti kauniilla hiuksilla ja hymyssäsuin.


Mari Parviainen

Kosmetologipalvelut, ripsien kestotaivutukset, hiukset

Parturi-kampaamomme yhteydessä toimiva SKY-kosmetologi Mari on aito ja lämmin arjen hemmottelija, jonka käsissä sinun on helppo rentoutua ja nauttia hoidoista – ja jopa torkahtaa hetkeksi. Mari on tehnyt myös pitkän uran hiusten parissa ja onkin hiusmuotoilijana omaa luokkaansa. Mari loihtii sinulle tukan, jollaista et olisi edes osannut toivoa.

Tutustu Marin palveluihin ja varaa aikasi Zeni Hair & Beautyn kautta.
Kun tahdot varata ajan, ostaa tuotteitamme tai kysyä lisää palveluistamme, voit poiketa meillä myös ohikulkumatkalla. Luoksemme on helppo tulla niin julkisilla, omalla autolla, pyörällä kuin kävellen, sillä sijaitsemme Satakunnankadulla Tampereen keskustassa, vain muutaman korttelin päässä Stockmannilta.

Varaa aikasi juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, mihin vuorokauden aikaan tahansa.