Palvelut

Valitse hiuspalvelu


Haluamme, että rakkautemme työtämme kohtaan näkyy. Emme vain leikkaa, värjää tai kampaa vaan hemmottelemme hiuksiasi ja ideoimme juuri sellaisen mallin ja värin kuin haluat. Neuvomme myös miten hoidat ja muotoilet hiuksesi itse, jotta ne näyttävät ja tuntuvat hyvältä kampaamokäyntien välissäkin.

 

Leikkaus

Leikkaamme hiuksiisi uuden trendikkään tai klassisen mallin tai tasaamme pelkät latvat ja siistimme niskasi. Huolellisella leikkauksella varmistamme, että hiuksesi kasvavat tasaisesti ja pysyvät kauemmin ryhdissään.

Kampaamoleikkaus

60 minuuttia

48,00 €

Parturileikkaus

45 minuuttia

42,00 €

Mallinmuutosleikkaus

1 tunti 15 minuuttia

55,00 €

Lasten hiustenleikkaus

30 minuuttia

alk. 25,00 €

Alle 7-vuotiaat

25,00 €

8-12-vuotiaat

30,00 €

13-16-vuotiaat

42,00 €

Kaikki hiusten leikkaukset sisältävät pesun, hiuspohjan hieronnan, kuivauksen ja viimeistelyn sekä hiuksiisi käytettävät tuotteet.

 

Värjäys

Värjäämme hiuksesi luonnollisen vivahteikkaaksi tai kirkkaan moniväriseksi huippulaadukkailla Redken-väreillä. Värikäsittelyllä saamme hiuksiisi kauniin värin ja hiuksesi säilyvät myös värikäsittelyn jälkeen kiiltävinä ja hyväkuntoisina.

Tyvi

Tyvikasvu enintään 2 cm

105,00 €

Lyhyet

115,00 €

Puolipitkät

131,00 €

Pitkät

147,00 €

Erikoispitkät tai -paksut

alk.157,00 €

Kaikki hiusten värjäykset sisältävät leikkauksen, pesun, hiuspohjan hieronnan, kuivauksen ja viimeistelyn sekä hiuksiisi käytettävät tuotteet.

 

Raidat

Kirkastamme hiustesi väriä raidoittamalla ne hellävaraisesti. Sekoitamme hiusväriin Redkenin suojaavaa pH-Bonder-tehohoitoainetta, joka ehkäisee hiustesi vaurioitumista värjäyksen aikana ja jättää hiuksesi pehmeiksi ja joustaviksi.

Puolipitkät

2,5 tuntia

152,00 €

Pitkät

3,5 tuntia

162,00 €

Erikoispitkät tai -paksut

4 tuntia

alk.168,00 €

Kaikki raidoitukset sisältävät leikkauksen, pesun, hiuspohjan hieronnan, kuivauksen ja viimeistelyn sekä pH-Bonder-tehohoidon.

 
 

Kestokiharakäsittely

Teemme suoriin hiuksiisi kestävät kiharat tai tuomme hentoihin lisää volyymia. Rakennekäsittelyllä saamme pysyvän lopputuloksen hiustasi säästäen. Voimme myös käyttää kiharakäsittelyä vain osaan hiuksiasi.

Lyhyet

123,00 €

Puolipitkät

136,00 €

Pitkät

168,00 €

Erikoiskiharakäsittely

Esimerkiksi afro- tai spiraalikihara

alk.190,00 €

Osakiharakäsittely

92,50 €

Kaikki hiusten kiharakäsittelyt sisältävät leikkauksen, pesun, hiuspohjan hieronnan, kuivauksen ja viimeistelyn sekä hiuksiisi käytettävät tuotteet.

 

Kampaukset

Suunnittelemme sinulle kampauksen aina rennoista lettikampauksista juhlaviin nutturoihin. Muotoilemme hiuksesi viimeistä yksityiskohtaa myöten, jolloin saamme kampauksestasi kauniin ja kestävän.

Juhlakampaus

1,5 tuntia

75,00 €

Koekampaus

1 tunti

45,00 €

Föönikampaus

Sis. pesun ja föönauksen

44,00 €

Nopea päiväkampaus

45 minuuttia

alk.39,00 €

 

Hiuspidennykset

Pidennämme ja tuuhennamme hiuksiasi kiinnittämällä omien hiustesi sekaan aitoa hiusmateriaalia. Teemme pidennyksiä pääasiassa teipeillä tai liimasineteillä, jolloin pidennykset pysyvät hiuksissasi pitkään.

Konsultointi

15 minuuttia

15,00 €

Aito hiuspidennys

alk.500,00 €

Hiuspidennys hinnoitellaan työn ja materiaalitarpeen mukaan. Tarkan hinta-arvion saat konsultoinnin yhteydessä.Valitse kauneuspalvelu


Meistä on tärkeää, että tunnet kauneutesi salat. Siksi saat meikkauksen ohessa vinkkejä värisävyjen valintaan ja opastusta meikin tekemiseen. Voimme myös nopeuttaa päivittäisiä kauneusrutiinejasi ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä sekä ripsien kestotaivutuksella, jolloin näytät huolitellulta ilman meikkiäkin. Lisäksi autamme sinua ylläpitämään luontaista kauneuttasi erilaisten kasvohoitojen ja sokerointien avulla.

 

Meikkaus

Häivytämme ihosi virheitä huolellisella pohjustuksella, korostamme kasvojesi piirteitä huomaamattomalla varjostuksella ja tuomme tyylisi esiin oikean sävyisellä ja vahvuisella silmä- ja huulimeikkillä. Käyttämällä ihollesi ja kasvoillesi sopivia tuotteita teemme meikistäsi tasaisen ja kestävän.

Juhlameikki

60,00 €

Koemeikki

40,00 €

Kevyt päivämeikki

48,00 €

 

Kulmat

Muotoilemme kulmasi symmetrisiksi ja värjäämme ne vastaamaan hiustesi sävyä. Suosimme kulmiesi omaa muotoa ja tummuusastetta, jolloin avarramme katsettasi luonnollisesti. Voimme muotoilla ja värjätä kulmasi parturi-kampaamokäynnin yhteydessä.

Muotoilu

10,00 €

Värjäys

17,00 €

 

Ripset

Värjäämme ripsesi tummemmiksi tai kokonaan eri sävyisiksi. Kestovärjäyksellä saamme ripsesi näyttämään pidemmiltä ja paksummilta. Myös Yumi Lashes -käsittely tuo luonnollista näyttävyyttä omiin ripsiisi, jolloin et välttämättä enää tarvitse ripsiväriä. Ripsien käsittely onnistuu myös esimerkiksi hiusvärisi vaikutusajalla.

Värjäys

20,00 €

Yumi Lashes -kestotaivutus

Tutustu palveluun ja varaa aikasi tiloissamme

toimivasta Zeni Hair & Beauty -hoitolasta.

85,00 €

 

Värjäyspaketti


25 €

Ripsien + kulmien värjäys toivomallasi sävyllä ja tummuusasteella + kulmien muotoilu.

 

Kasvohoidot

Syväkosteutamme kuivaa, rauhoitamme ja tasapainotamme herkkää sekä puhdistamme epäpuhdasta ihoa hoitavilla ja hellivillä Comfort Zone -kasvohoidoilla. Lisäksi voimme kiinteyttää ja kirkastaa kasvojasi vitamiini- ja hedelmähappohoidoilla. Käytämme hoidoissa erilaisia hierontatekniikoita, jotka tehostavat tuotteiden aktiiviaineiden imeytymistä.

Kosteuttava Hydramemory

1 tunti

80,00 €

Rauhoittava Remedy

1 tunti

85,00 €

Puhdistava Active Pureness

1 tunti

80,00 €

Korjaava Recover

1 tunti

80,00 €

Ravitseva Sacred Nature

1,5 tuntia

90,00 €

Uudistava Double Peel

1,5 tuntia

90,00 €

Kiinteyttävä Deluxe

1,5 tuntia

120,00 €

Tutustu palveluihin ja varaa aikasi tiloissamme toimivasta Zeni Hair & Beauty -hoitolasta.

 

Sokeroinnit

Poistamme karvasi turvallisesti ja hellävaraisesti sokerimassalla, joka samalla kuorii iholtasi kuolleen ihosolukon. Säännöllinen sokerointi vähentää karvankasvua, jolloin ihosi pysyy pidempään sileänä.

Huulet ja leuka

15,00 €

Käsivarret

30,00 €

Kainalot

26,00 €

Bikiniraja

35,00 €

Sääret

40,00 €

Reidet

40,00 €

Sääret ja reidet

70,00 €

Tutustu palveluihin ja varaa aikasi tiloissamme toimivasta Zeni Hair & Beauty -hoitolasta.Valitse hääpalvelu


Toivotamme sinut ja hääseurueesi tervetulleeksi tärkeänä päivänäsi. Jotta voimme toteuttaa hartaimmat toiveesi, suunnittelemme ja harjoittelemme sekä häämeikin että kampauksen kanssasi etukäteen. Tällöin tiedät olevasi osaavissa käsissä ja voit valmistautua hääpäivääsi luottavaisin mielin.

 

Morsian

Ideoimme sinulle meikin ja kampauksen häidesi teeman mukaan. Täydentämällä kampauksesi hääpukuusi sopivilla koristeilla sekä valitsemalla meikkisi värisävyt ja voimakkuudet persoonasi ja asusteidesi mukaan luomme sinusta juhlien keskipisteen.

Kampaus

1,5 tuntia

75,00 €

Koekampaus

1 tunti

45,00 €

Meikki

1 tunti

60,00 €

Koemeikki

45 minuuttia

40,00 €

 

Sulhanen

Huolittelemme hiuksesi, siistimme partasi ja ehostamme ihosi huomaamattomasti. Syvennämme hiustesi väriä Redkenin kevyellä Color Camo -sävykäsittelyllä ja viimeistelemme hiuksesi tyylisi mukaan, jolloin teemme sinusta edustavan omana itsenäsi.

Hiustenleikkaus

42,00 €

Lyhyiden hiusten siistiminen

35,00 €

Hiusten sävykäsittely

30,00 €

Kevyt ehostus

24,00 €

 

Kaaso

Stailaamme niin hiuksesi kuin meikkisi luonteeseesi ja asuusi sopivasti. Yhdistelemällä hääteeman mukaisia värejä, hiuskoristeita ja somisteita synkkaamme tyylisi morsiusparin kanssa, jolloin saamme sinut erottumaan muusta juhlaväestä eduksesi.

Kampaus

1,5 tuntia

75,00 €

Meikki

1 tunti

60,00 €Jos haluat panostaa ulkonäkösi lisäksi hyvinvointiisi, voit käydä meillä samalla käynnillä myös erilaisissa kauneushoidoissa. Parturi-kampaamomme yhteydessä sinua palvelee Zenin SKY-kosmetologi Mari Parviainen. Saat meiltä myös sannArtin koruja sekä Ylöjärven tilauskukan leikkokukkia ja kimppuja.

Varaa aikasi juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, mihin vuorokauden aikaan tahansa.