Palvelut

Valitse hiuspalvelu


Haluamme, että rakkautemme työtämme kohtaan näkyy. Emme vain leikkaa, värjää tai kampaa vaan hemmottelemme hiuksiasi ja ideoimme juuri sellaisen mallin ja värin kuin haluat. Neuvomme myös miten hoidat ja muotoilet hiuksesi itse, jotta ne näyttävät ja tuntuvat hyvältä kampaamokäyntien välissäkin.

 

Leikkaus

Leikkaamme hiuksiisi uuden trendikkään tai klassisen mallin tai tasaamme pelkät latvat ja siistimme niskasi. Huolellisella leikkauksella varmistamme, että hiuksesi kasvavat tasaisesti ja pysyvät kauemmin ryhdissään.

Lyhyet tai puolipitkät hiukset

45 minuuttia

42,00 €

Pitkät tai paksut hiukset

1 tunti

46,00 €

Lasten hiukset

alk.23,00 €


0-7-vuotiaat

23,00 €

8-11-vuotiaat

26,00 €

Kaikki hiusten leikkaukset sisältävät pesun, hiuspohjan hieronnan sekä kuivauksen ja viimeistelyn hiuksiisi sopivilla muotoilutuotteilla.

 

Värjäys

Värjäämme hiuksesi luonnollisen vivahteikkaaksi tai kirkkaan moniväriseksi huippulaadukkailla Redken-väreillä. Värikäsittelyllä saamme hiuksiisi kauniin värin ja hiuksesi säilyvät myös värikäsittelyn jälkeen kiiltävinä ja hyväkuntoisina.

Tyvivärjäyspaketti

Tyvikasvu enintään 2 cm

95,00 €

Lyhyet hiukset

108,00 €

Puolipitkät hiukset

120,00 €

Pitkät hiukset

132,00 €

Erikoispitkät tai -paksut hiukset

145,00 €

Kaikki hiusten värjäykset sisältävät leikkauksen, pesun, hiuspohjan hieronnan, kuivauksen ja viimeistelyn sekä hiuksiisi käytettävät tuotteet.

 

Suoristuskäsittely

Suoristamme hiuksesi hellävaraisesti luonnonsilkin avulla. CHI-suoristusmenetelmällä suoristamme kiharat, taipuisat tai karkeat hiuksesi pysyvästi ja tuomme niihin kiiltoa ja pehmeyttä.

Lyhyet hiukset

164,00 €

Puolipitkät hiukset

223,00 €

Pitkät hiukset ja afrohiukset

281,00 €

 

Kestokiharakäsittely

Teemme suoriin hiuksiisi kestävät kiharat tai tuomme hentoihin lisää volyymia. Rakennekäsittelyllä saamme pysyvän lopputuloksen hiustasi säästäen. Voimme myös käyttää kiharakäsittelyä vain osaan hiuksiasi.

Lyhyet hiukset

115,00 €

Puolipitkät hiukset

127,00 €

Pitkät hiukset

175,00 €

Erikoiskiharakäsittely

Esimerkiksi afro- tai spiraalikihara

227,00 €

Osakiharakäsittely

88,00 €

Kaikki hiusten kiharakäsittelyt sisältävät leikkauksen, pesun, hiuspohjan hieronnan, kuivauksen ja viimeistelyn sekä hiuksiisi käytettävät tuotteet.

 

Kampaukset

Suunnittelemme sinulle kampauksen aina rennoista lettikampauksista juhlaviin nutturoihin. Muotoilemme hiuksesi viimeistä yksityiskohtaa myöten, jolloin saamme kampauksestasi kauniin ja kestävän.

Juhlakampaus

1,5 tuntia

60,00 €

Koekampaus

1 tunti

38,50 €

Föönikampaus

Sis. pesun ja föönauksen

38,50 €

Nopea päivä- tai iltakampaus

45 minuuttia

35,00 €

 

Hiuspidennykset

Pidennämme ja tuuhennamme hiuksiasi kiinnittämällä omien hiustesi sekaan aitoa hiusmateriaalia. Teemme pidennyksiä pääasiassa teipeillä tai liimasineteillä, jolloin pidennykset pysyvät hiuksissasi pitkään.

Aito hiuspidennys

alk.500,00 €

Hiuspidennys hinnoitellaan työn ja materiaalitarpeen mukaan. Tarkan hinta-arvion saat käymällä liikkeessämme.Valitse kauneuspalvelu


Meistä on tärkeää, että tunnet kauneutesi salat. Siksi saat meikkauksen ohessa vinkkejä värisävyjen valintaan ja opastusta meikin tekemiseen. Voimme myös nopeuttaa päivittäisiä kauneusrutiinejasi ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä, jolloin näytät huolitellulta ilman meikkiäkin.

 

Meikkaus

Häivytämme ihosi virheitä huolellisella pohjustuksella, korostamme kasvojesi piirteitä huomaamattomalla varjostuksella ja tuomme tyylisi esiin oikean sävyisellä ja vahvuisella silmä- ja huulimeikkillä. Käyttämällä ihollesi ja kasvoillesi sopivia tuotteita teemme meikistäsi tasaisen ja kestävän.

Juhlameikki

48,00 €

Koemeikki

35,00 €

Päivä- tai iltameikki

48,00 €

 

Kulmat

Muotoilemme kulmasi symmetrisiksi ja värjäämme ne vastaamaan hiustesi sävyä. Suosimme kulmiesi omaa muotoa ja tummuusastetta, jolloin avarramme katsettasi luonnollisesti. Voimme muotoilla ja värjätä kulmasi parturi-kampaamokäynnin yhteydessä.

Muotoilu

7,00 €

Värjäys

11,00 €

 

Ripset

Värjäämme ripsesi tummemmiksi tai kokonaan eri sävyisiksi. Kestovärjäyksellä saamme ripsesi näyttämään pidemmiltä ja paksummilta. Ripsien värjäys onnistuu myös esimerkiksi hiusvärisi vaikutusajalla.

Värjäys

11,00 €

 

Värjäyspaketti


17 €

Ripsien + kulmien värjäys toivomallasi sävyllä ja tummuusasteella.Valitse hääpalvelu


Toivotamme sinut ja hääseurueesi tervetulleeksi tärkeänä päivänäsi. Jotta voimme toteuttaa hartaimmat toiveesi, suunnittelemme ja harjoittelemme sekä häämeikin että kampauksen kanssasi etukäteen. Tällöin tiedät olevasi osaavissa käsissä ja voit valmistautua hääpäivääsi luottavaisin mielin.

 

Morsian

Ideoimme sinulle meikin ja kampauksen häidesi teeman mukaan. Täydentämällä kampauksesi hääpukuusi sopivilla koristeilla sekä valitsemalla meikkisi värisävyt ja voimakkuudet persoonasi ja asusteidesi mukaan luomme sinusta juhlien keskipisteen.

Kampaus

1,5 tuntia

60,00 €

Koekampaus

1 tunti

38,50 €

Meikki

1 tunti

48,00 €

Koemeikki

45 minuuttia

35,00 €

 

Sulhanen

Huolittelemme hiuksesi, siistimme partasi ja ehostamme ihosi huomaamattomasti. Syvennämme hiustesi väriä kevyellä sävykäsittelyllä ja viimeistelemme hiuksesi tyylisi mukaan, jolloin teemme sinusta edustavan omana itsenäsi.

Hiustenleikkaus

42,00 €

Lyhyiden hiusten siistiminen

35,00 €

Hiusten sävykäsittely

28,00 €

Kevyt ehostus

24,00 €

 

Kaaso

Stailaamme niin hiuksesi kuin meikkisi luonteeseesi ja asuusi sopivasti. Yhdistelemällä hääteeman mukaisia värejä, hiuskoristeita ja somisteita synkkaamme tyylisi morsiusparin kanssa, jolloin saamme sinut erottumaan muusta juhlaväestä eduksesi.

Kampaus

1,5 tuntia

60,00 €

Meikki

1 tunti

48,00 €Jos haluat panostaa ulkonäkösi lisäksi hyvinvointiisi, voit hoitaa kummatkin samalla käynnillä. Parturi-kampaamomme yhteydessä sinua palvelevat myös ripsi- ja kynsiteknikko Enni Ollila sekä luontais- ja hyvinvointihoitola Elokehrä.

Varaa aikasi juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, mihin vuorokauden aikaan tahansa.