Toimiva leikkaus hiuksissa on käsityöläisen taidonnäyte.

Hyvin leikatut hiukset korostavat kasvojen muotoa ja piirteitä kauniisti ja ne asettuvat malliinsa myös itse laitettuna.
Estradilla pidämme huolta siitä, että kampaajiemme perusammattitaito pysyy terässä siinä missä saksetkin
– kouluttaudumme säännöllisesti pitääksemme myös perusteknisen osaamisemme kunnossa.

Estradin hiustenleikkaukseen kuuluu aina pesu, hiuspohjan hieronta, kuivaus ja viimeistely sekä palvelutapahtuman aikana käytettävät tuotteet. Asiakkaan sukupuoli ei vaikuta siihen, kuinka asennoidumme työhön, sillä aikaa varataan riittävästi niin naisille kuin miehillekin – lopputulos on pääasia!

Kotihoitotuotteitakaan ei kannata unohtaa.
Jos olet epävarma siitä, millaisia tuotteita sinun tulisi käyttää ja millä tavalla niitä käytetään oikein, älä epäröi kysyä. Kampaajamme auttavat mielellään tuotteiden valinnassa sekä näyttävät sinulle kuinka tuotetta tulee käyttää ja miten saat siitä parhaan hyödyn irti.

hiustenleikkaus alk. 42,00eur
lapset 0-7v 23,00eur
lapset 8-11v 28,00eur

Värjäämällä hiusten ilmettä saadaan syvennettyä ja piristettyä. Kuten leikkauksissa, myös värjäyksissä on olennaista hallita tekniikka perusteellisesti. Onnistuneen hiusvärin salaisuus ei ole värien määrässä, vaan lopputulos ratkaistaan leikkausmallin ja oikeiden värivalintojen harmonialla.

Estradilla värjätään huippulaadukkailla Redken-väreillä. Redken-värikäsittelyllä hiuksiin saadaan luonnollinen ja kaunis väri, hiukset ovat värikäsittelyn jälkeen kauniin kiiltävät ja hyväkuntoiset. Oikein tehty Redken-väri myös kestää hiuksessa luonnollisen näköisenä, eikä hiusten kasvaessa ilmestyvä pieni tyvikasvukaan kauhistuta vastaantulijoita.

Estradin värjäyspakettiin kuuluu leikkaus, pesu, hiuspohjan hieronta, kuivaus ja viimeistely sekä palvelutapahtuman aikana käytettävät tuotteet.

Värjätyille hiuksille kannattaa valita huolellisesti oikeat kotihoitotuotteet, jotka säilyttävät värin kiiltävänä ja hehkuvana myös kampaamokäyntien välillä.
Oikea shampoo ei kuluta väriä ja värihiusten hoitoaine taas sulkee hiuksen niin, etteivät väripigmentit pääse huuhtoutumaan pois hiuksesta. Värjättyjen hiusten tuotteita löytyy Estradin hyllystä useita erilaisia – Erityisesti Pureology-tuotesarja on kehitetty värjätyille hiuksille.

tyvivärjäyspaketti (tyvikasvu enintään 2cm) 95,00eur
värjäyspaketti
lyhyet hiukset 108,00eur
puolipitkät hiukset 120,00eur
pitkät hiukset 132,00eur
erikoispitkät tai -paksut hiukset 145,00eur
Redken Color Camo käsittely (erityisesti miehille)
lyhyet harmaantuvat hiukset
28,00eur

leikkauksen osuus värjäyspaketeissa on 26,00eur
Osavärjäyksestä tai värinpoistokerrasta veloitetaan 25,00eur muun palvelun yhteydessä.
Esipigmentoinnista ja suoraväreistä veloitetaan 11,60eur muun palvelun yhteydessä.

Kaunistaisiko kihara? Haluaisitko hiuksiisi volyymia?
Rakennekäsittelyllä hiuksiin voidaan tehdä kestävää kiharaa – loivempaa lainetta tai vaikka sähäkkä afro.
Toisin kuin usein kuvitellaan, rakennekäsittely ei ole laiskan ihmisen patenttiratkaisu hiustenhoitoon – myös rakennekäsitelty hius vaatii hoitoa ja huolenpitoa. Kaikille hiustyypeille rakennekäsittelyä ei myöskään suositella, erityisen varovainen on syytä olla vaalennuskäsiteltyjen hiusten suhteen.

Estradin kiharapaketteihin kuuluu aina leikkaus, pesu, hiuspohjan hieronta, kuivaus ja viimeistely sekä palvelutapahtuman aikana käytettävät tuotteet.

Kiharat tarvitsevat erityisesti kosteutta, ja siihenkin tarkoitukseen on tarjolla useita sopivia pesu- ja hoitotuotteita.
Jos olet epävarma kestokiharakäsittelyn suhteen, löytyy muotoilutuotevalikoimastamme runsaasti sopivia tuotteita tilapäisempien kihararatkaisuiden toteuttamiseen.
kestokiharakäsittelyt
lyhyet hiukset 115,00eur
puolipitkät hiukset 127,00eur
pitkät hiukset 175,00eur
erikoiskiharakäsittely (esim. afro- tai spiraalikihara) 227,00eur
osakiharakäsittely 88,00eur

Kiharan ei ole pakko olla kiharaa!

CHI Silkkisuoristusmenetelmällä luonnonkiharat tai permanentatut hiukset saadaan pysyvästi suoriksi luonnonsilkkiä apuna käyttämällä. Suoristuskäsittelyn vaikutus kestää hiuksista ja niiden hoidosta riippuen reilusta kuukaudesta jopa kolmeen kuukauteen.

Muotoiluraudoista on tullut nopeasti joka kodin hiustenhoitoväline. On kuitenkin tärkeä muistaa, että kaikki lämpökäsittelyt kuluttavat hiusta, ja siksi hiukset tulee suojata lämmöltä oikeita tuotteita käyttäen. Hyvien tuotteiden lisäksi on syytä käyttää laadukasta muotoilurautaa, sillä tavoin haitallinen lämpövaikutus jää mahdollisimman vähäiseksi, tehtiinpä raudoilla sitten suoraa taikka kiharaa.

Suoristuskäsittelyt

lyhyet hiukset 164,00eur
puolipitkät hiukset 223,00eur
pitkät hiukset ja afrohiukset 281,00eur

Kampaus on käyttötavaraa siinä missä leikkaus tai värjäyskin.
Kampauksen ei tarvitse kuulua ainoastaan siihen elämäsi tärkeimpään juhlaan, sillä kampauksella voi aivan yhtä hyvin piristää vaikkapa vapaaillan ilmettä!

Estradilla kampauksen hinta on haluttu pitää edullisena, ja meillä tehdäänkin useita satoja kampauksia joka vuosi. Erityisesti kesälauantait kuluvat kiharruksen, käkerryksen, tupeerauksen ja kiinnityksen merkeissä – lakkapullot suhisevat ja toinen toistaan upeampia luomuksia lähtee ovesta maailmalle!

Koekampaukseen, juhlakampaukseen ja morsiuskampaukseen tullessa hiusten tulisi olla puhtaat ja kuivat, sillä palveluaikaan ei ole sisällytetty hiusten pesua ja kuivausta. Jos haluat pesun kampauksen yhteydessä, sovi siitä erikseen aikaa varatessasi.

kampaukset
juhlakampaus / morsiuskampaus (1,5h) 60,00eur
juhlakampauksen koetyö‚ (1h) 38,50eur
pesu ja föönaus / föönikampaus 38,50eur
nopea päivä-/iltakampaus (45min) 35,00eur
B*Long clip-on pidennyshiukset kampauksiin 54eur
kampausvalkki 8,10eur
koristepinnit 1,90-3,90eur/kpl

Kampaussomisteet (mm. kukat, koristeet) tarjouksen mukaan.

Hiusten pidennyksessä ja tuuhennuksessa omien hiusten sekaan lisätään aitohiusmateriaalia.
Tekniikoita on useita erilaisia, Estradilla pidennyksiä tehdään pääasiassa liimasinetein tai teipein.
Paras tapa varata aika hiuspidennyksen tekemiseen on tulla käymään liikkeessä. Silloin arvioimme materiaalin tarpeen ja annamme mahdollisimman tarkan hinta-arvion. Kun pidennysaika varataan, veloitamme samassa yhteydessä varausmaksun.

Estradilta löytyy useita pidennyshiuksille sopivia tuotteita. Hiuspidennyksen hoitamiseen kannattaa käyttää ajatusta, sillä oikein hoidettuna hiukset pysyvät pidempään hyvässä kunnossa, eivätkä pidennykset irtoa päästä omia aikojaan.
Hiuspidennys hinnoitellaan yksityiskohtaisesti työn ja materiaalitarpeen mukaan. Tarkan hinta-arvion saat käymällä liikkeessämme. Aidosta hiuksesta tehdyn täyspidennyksen hinta on noin 500eur. Pidennysasiakkailta veloitamme varausmaksun (max 50% kokonaishinnasta) aikaa varattaessa. Varausmaksu vähennetään pidennystyön loppuhinnasta.
Estradi tarjoaa asiakkaille myös meikkaus- ja ehostuspalveluita.Estradin koulutetut meikkaajat osaavat opastaa meikkaamisessa sekä toteuttaa vaativammat juhlameikit tai rennommat päivä- ja iltameikit tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Morsius- ja juhlameikit
Näyttävä meikki on olennainen osa juhlailmettä.
Koemeikkiin tullessasi pue päälle juhla-asusi sävyinen vaate, silloin koemeikissä osataan keskittyä oikeisiin sävyihin ja kontrasteihin. Puhdista kasvot ennen meikkiin tuloa ja levitä pohjalle oma kosteusvoiteesi.
morsius-/juhlameikki 48,00eur
koetyö 35,00eur

Kuvausmeikit
Estradin koulutetut meikkaajat tekevät meikkejä myös kuvauksiin.
Pyydä tarjous.

Päivä- ja iltameikit
Meikillä voi piristää myös arkea, edustustilaisuutta tai bileiltaa.
Erityisesti silloin, kun haluat näyttää viimeistellyltä, mutta et aivan uskalla luottaa omiin taitoihisi.
päivä-/iltameikki 48,00eur

Kulmien muotoilu ja värjäys
Viimeistellyt kulmat avartavat katsetta ja antavat särmää.
Kulmien värjäys ja muotoilu onnistuu kätevästi vaikka hiusvärin vaikutusajalla.
Kulmien värjäys ja muotoilu sopii hyvin myös miehille.
kulmien muotoilu 7,00eur
kulmien värjäys 11,00eur
kulmien värjäys yhdessä ripsien värjäyksen kanssa 17,00eur

Kestovärjäyksellä saat ripsesi esille.
Ripsien värjäys onnistuu kätevästi vaikka hiusvärin vaikutusajalla ja se sopii myös miehille!
ripsien värjäys 11,00eur
ripsien värjäys yhdessä kumien värjäyksen kanssa 17,00eur

Estradin lauantaiaamut täyttyvät hääseurueista läpi vuoden. Varsinainen sesonki kestää kesäkuusta syyskuun loppuun, mutta vuodet ovat opettaneet estradilaisille sen, että naimisiin mennään vuodenajasta huolimatta.

Kampaukset ja meikit
Hääkampaus voi olla morsiamen toiveiden mukaan klassinen nuttura, modernimpi kiharapilvi tai melkeinpä mitä muuta tahansa mielikuvitus sallii. Kaunis morsiusmeikki viimeistelee kokonaisuuden.
Jos haluat kampaukseesi koristeita, kukkia tai hunnun, kannattaa asia ottaa esille jo hyvissä ajoin – silloin voimme suositella sinulle erilaisia vaihtoehtoja ja osaamme huomioida tarpeesi myös ajankäytössä.
Äidit, kaasot ja morsiusneidot ovat tietysti tervetulleita Estradille morsiamen seuraksi.

morsius-/juhlakampaus (1,5h) 60,00eur
morsius-/juhlameikki (1h) 48,00eur
koekampaus (1h) 38,50eur
koemeikki (1h) 35,00eur
kaason kampaus (1,5h) 60,00eur
kaason meikki (1h) 48,00eur
Pesu ja föönaus / föönikampaus 38,50eur

Sulhasten palvelut
Sulhasetkin vaativat tärkeänä päivänään huomiota. Huolitellut hiukset, siistitty parta tai sileä leuka ja huomaamaton ehostus kuuluvat myös sulhasen hääpäivään. Hiusten ilmeeseen kiiltoa ja syvyyttä voi lisätä vaikka Redken Color Camo -sävykäsittelyllä, joka onnistuu kätevästi ja nopeasti hiustenleikkauksen yhteydessä.

hiustenleikkaus 42,00eur
lyhyiden hiusten siistiminen 35,00eur
Color Camo 28,00eur
sulhasen ehostus 24,00eur

Yrityssopimukset
Kaikkihan käyvät kampaajalla – mutta kaikkihan voisivat käydä kampaajalla myös samassa paikassa.
Jos haluat tiedustella yrityksesi henkilökunnalle tai omalle työyhteisöllesi yrityssopimusta Estradilta, ota rohkeasti yhteyttä!