24/7 ajanvaraus

AJANVARAUS

Estradin internet-ajanvaraus palvelee ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa.
Palveluun kirjautuminen on maksutonta ja palvelun käyttäminen helppoa!

Jos olet unohtanut nimimerkkisi, saat sen soittamalla Estradille.
Unohtuneen salasanan saat toimimalla kirjautumissivun ohjeiden mukaan.

VARAA AIKASI TÄSTÄ!

 


Estradin ajanvaraus toimii seuraavasti:

Kun olet valinnut valikosta haluamasi palvelun, vapaat ajankohdat näkyvät listassa ’varaa’ tunnuksin. Koska palveluajat ovat eripituisia, vaihtelee valkoisena näkyvien vapaiden ajankohtien näkymä sen mukaisesti, kuinka pitkäkestoista palvelua olet varaamassa. Taulukossa näkyvä ’varaa’ tunnus osoittaa palvelun mahdolliset alkamisajat ja järjestelmä laskee automaattisesti tarpeeksi pitkän ajan valitsemallesi palvelulle.

Internet-varauksia voi tehdä 45 päivää eteenpäin.
Yhdellä asiakkaalla voi olla enintään viisi aktiivista internet-varausta.

Osa Estradin palveluista on varattavissa ainoastaan puhelimitse tai liikkeessä käymällä, jos et löydä palvelulistasta etsimääsi palvelua, kannattaa kuitenkin soittaa liikkeeseen ja tiedustella aikaa.

Palvelussa tehtyyn varaukseen ei voi tehdä muutoksia, jos varauksen alkuun on aikaa alle 24 tuntia. Jos haluat kuitenkin muuttaa aikaasi vielä viimeisen vuorokauden aikana, soita Estradille. Puhelinajanvaraus palvelee pääsääntöisesti arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 9-15.

Käyttämättä jätetystä varauksesta joudumme perimään voimassa olevan aikaveloitushinnaston mukaan määräytyvän maksun (52,70 eur/h). Ilmoitathan siis esteestä hyvissä ajoin!